Tom Kerridge’s Pineapple Salsa

Inhoudsopgave van: Tom Kerridge’s Pineapple Salsa


Deze salsa is snel en gemakkelijk op te kloppen en kan van tevoren worden gemaakt, zodat hij klaar is om te serveren. Het is pittig, zoet en een beetje pittig en snijdt briljant door de runderborstschotel.

500 g rijpe ananas, geschild en in blokjes gesneden
1 grote groene jalapeno, ontpit en fijn gesneden
Sap van 1 limoen
2 el verse koriander, fijngehakt
Zeezoutvlokken


Doe alle ingrediënten in een mengkom. Voeg zout naar smaak toe en roer goed door. Doe over in een serveerschaal, dek af en zet tot gebruik in de koelkast.

  • ananas
  • salsa
  • limoen
  • jalapeno
  • Bijgerecht
  • Zondag lunch
  • Tom Kerridge’s zondagse lunch

Doe alle ingrediënten in een mengkom. Voeg zout naar smaak toe en roer goed door. Doe over in een serveerschaal, dek af en zet tot gebruik in de koelkast.

  • Voorbereidingstijd5 mins