Gegrilde Asperges Met Hazelnoten
Radijsjes Met Cevelle De Canut
Gegrilde Asperges Met Hazelnoten
Breek de houtachtige steeltjes van de asperges en schil ze indien nodig. Gooi de olijfolie erdoor zodat alles bedekt is en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Leg ze op een grillpan en bak ze aan alle kanten tot ze verkoold en gaar zijn. Dit duurt niet zo’n 3-4 minuten, de asperges moeten nog een kleine bite hebben.
Hak de hazelnoten fijn en voeg toe aan een kom. Schenk de hazelnootolie en azijn erbij. Kruid goed en meng goed. Snijd de ui in zeer fijne ringen en leg ze 10 minuten in koud water. Dit verwijdert de harde rauwe smaak van de ui.
Sprenkel wat dressing over de asperges en strooi de ui erover.
Radijsjes Met Cevelle De Canut
Combineer de geitenkaas, crème fraichche, azijn en olie in een kleine kom. Klop tot een gladde massa. Roer de sjalot, dragon, bieslook en peterselie erdoor. Kruid met peper en zout. Leg de radijsjes op een serveerschaal en schep de dip in een kom om ernaast te serveren.
- De Franse Country Cooking van Michel Roux
- Asperges
- radijs
Gegrilde Asperges Met Hazelnoten
Breek de houtachtige steeltjes van de asperges en schil ze indien nodig. Gooi de olijfolie erdoor zodat alles bedekt is en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Leg ze op een grillpan en bak ze aan alle kanten tot ze verkoold en gaar zijn. Dit duurt niet zo’n 3-4 minuten, de asperges moeten nog een kleine bite hebben.
Hak de hazelnoten fijn en voeg toe aan een kom. Schenk de hazelnootolie en azijn erbij. Kruid goed en meng goed. Snijd de ui in zeer fijne ringen en leg ze 10 minuten in koud water. Dit verwijdert de harde rauwe smaak van de ui.
Sprenkel wat dressing over de asperges en strooi de ui erover.
Radijsjes Met Cevelle De Canut
Combineer de geitenkaas, crème fraichche, azijn en olie in een kleine kom. Klop tot een gladde massa. Roer de sjalot, dragon, bieslook en peterselie erdoor. Kruid met peper en zout. Leg de radijsjes op een serveerschaal en schep de dip in een kom om ernaast te serveren.
- Serveert4