Mint Snowman Marshmallows · Food for Dads

Inhoudsopgave van: Mint Snowman Marshmallows · Food for Dads


Ik denk dat sneeuwpop marshmallows misschien wel mijn favoriete marshmallows ooit zijn. Vooral als ze mintsmaak hebben en zelfgemaakt zijn. Deze mint-sneeuwpop-marshmallows zijn zo ongelooflijk feestelijk en schattig; ze brengen me altijd in de vakantiestemming.

Als je nog nooit zelfgemaakte marshmallows hebt gehad en je bent een fan van marshmallows in het algemeen, dan moet je marshmallows helemaal opnieuw maken. Ze zijn als een hele andere soort: super zacht, pluizig en pluche. Ze smelten gewoon in je mond. Eerlijk gezegd denk ik dat wolken waarschijnlijk naar super gezwollen marshmallows smaken.

sneeuwpop marshmallows smelten |  www.iamafoodblog.com

Zelfgemaakte marshmallows lijken waarschijnlijk een beetje intimiderend, maar ze zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige voorbehoud is dat je een standaardmixer nodig hebt, omdat het marshmallow-mengsel meer dan 20 minuten wordt opgeklopt en het super dik en luchtig wordt, waardoor je arm er in feite af valt als je het met de hand probeert te doen.

Hoe maak je zelfgemaakte marshmallows

  1. Bereid je pan voor. Boter en gebruik poedersuiker om een ​​pan of glazen ovenschaal licht te bestuiven.
  2. Bloei de gelatine. Voeg de gelatine toe aan wat koud water in de kom van je mixer/keukenrobot en laat staan/bloeien.
  3. Verwarm suiker, glucosestroop en water tot 240 ° -245° F, het stevige ballensnoepstadium. Als je een suikerthermometer hebt, klem deze dan in je pan en zorg ervoor dat de lamp de basis niet raakt, anders krijgt hij een verkeerde meting.
  4. Voeg langzaam de hete suiker toe aan de gelatine in de kom van de standmixer. Klop vervolgens tot het luchtig en marshmallow-y is.
  5. Nadat je marshmallow-pluisjes hebt gehad, is het tijd om het in de pan uit te smeren en te laten uitharden tot het stevig is.
  6. Daarna kun je het uitknippen en versieren. Je hebt het gedaan, je hebt marshmallows gemaakt!
Lees ook:  Corgios oftewel Corgi Oreos! ·

zelfgemaakte sneeuwpop marshmallows |  www.iamafoodblog.com

Marshmallow-ingrediënten

  • Suiker – gewone kristalsuiker is het grootste deel van dit recept
  • glucosestroop – dit helpt voorkomen dat de suiker kristalliseert en houdt je marshmallows super zacht
  • Gelatine – gelatine is wat de marshmallows gaat zetten
  • Muntextract – deze kerels zijn muntmarshmallows en een klein beetje muntextract geeft ze die koele muntsmaak. Deze marshmallows zijn heerlijk in warme chocolademelk! Als je geen fan bent van munt, gebruik dan gerust het extract van je keuze

mint marshmallow sneeuwpop |  www.iamafoodblog.com

Heb ik een keukenmixer nodig om zelfgemaakte marshmallows te maken?

Helaas, ja. Het hete suiker- en gelatinemengsel duurt ongeveer 20 minuten om op te kloppen en hoe luchtiger het wordt, hoe plakkeriger en moeilijker het is om te kloppen. Onze huidige mixer is de KitchenAid Artisan Mini en hij is geweldig, maar op het moment van schrijven overal uitverkocht. Er zijn er nog enkele beschikbaar op amazon, hoewel opgeknapt.

Waarom sneeuwpop marshmallows maken?

  • Je houdt van projecten en je bent het zat om zuurdesem te maken
  • Je hebt nog nooit snoep gemaakt – dit is een geweldig eerste snoepje om te maken!
  • Je houdt van marshmallows en deze zijn puur smelten in je mond luchtigheid
  • Je wilt kleine sneeuwpopgezichten zien wegsmelten in je warme chocolademelk

heemst sneeuwmannen |  www.iamafoodblog.com

Wat als ik geen tijd heb om zelfgemaakte marshmallows te maken?

Je kunt deze sneeuwpoppen maken met marshmallows uit de winkel!

  1. Snee jumbo marshmallows doormidden met een schaar.
  2. Dip de plakkerige kanten in poedersuiker en schud het overtollige eraf.
  3. Versieren met gesmolten oranje candy melts neuzen en gesmolten donkere chocolade ogen en monden.
Lees ook:  Marsepein Chocoladekoekjes · Food for Dads

sneeuwpop marshmallows |  www.iamafoodblog.com

Zelfgemaakte marshmallows bewaren

Het valt niet te ontkennen, deze jongens hebben veel suiker in zich. Maar omdat ze bijna allemaal uit suiker bestaan, zijn ze heel lang houdbaar. Zorg ervoor dat ze in een luchtdichte verpakking zitten en bewaar ze op kamertemperatuur – ze blijven tot 3 weken zacht en zacht.

Ik hoop dat je de kans krijgt om deze kleine jongens te maken! Ze zijn zo de moeite waard als een opkikkertje op een willekeurige wintermiddag. Hun kleine gezichten die smelten, zullen je zeker doen knijpen met de schattigheid.

Meer leuke vakantieprojecten

mini peperkoek huisjes |  www.iamafoodblog.com

Mint Sneeuwpop Marshmallows |  www.iamafoodblog.com

melty sneeuwpop marshmallows voor altijd!
xoxo
steph

Mint Sneeuwpop Marshmallows |  www.iamafoodblog.com


Mint Sneeuwpop Marshmallows

Serveert 25 marshmallows

Voorbereidingstijd 10 minuten

Kooktijd 30 minuten

Rusttijd 6 uur

Totale tijd 40 minuten

  • 1 eetlepel gelatine 1 envelop
  • 1 beker suiker
  • 2 eetlepel glucosestroop
  • 1 kneep zout
  • 1/4 theelepel munt extract
  • 1/2 beker poedersuiker
  • 1/4 beker snoep smelt Oranje
  • 1/4 beker donkere chocolade gehakt

Voorbereiding

  • Bloei de gelatine: Giet in de kom van je mixer/keukenrobot 1/4 kopje koud water. Strooi de gelatine erover en meng om te bevochtigen. Pan: beboter een pan van 8 x 8 inch licht en bestuif met poedersuiker. Bekleed eventueel met bakpapier. Gereedschap: Beboter een spatel en een offset spatel licht.

Marshmallows

  • Meng in een pot de suiker, glucosestroop en 1/4 kopje water. Roer tot de suiker is opgenomen en nat is, breng dan zachtjes aan de kook op middelhoog vuur, af en toe ronddraaiend om de warmte te verdelen. Verwarm tot het mengsel 240-245°F bereikt. Als het suikermengsel op temperatuur is, haal je het van het vuur en laat je de bubbels verdwijnen. Strooi er een beetje zout over en voeg het muntextract toe aan de gelatine. Giet de suiker voorzichtig in de kom van de standmixer.

  • Zet de mixer met garde op laag en klop gedurende 2 minuten. Verhoog de snelheid naar hoog en klop tot de marshmallows verdubbelt tot driemaal zo groot en donzig en wit zijn, ongeveer 10-15 minuten.

  • Als de marshmallows vol en wit en luchtig zijn, gebruik je je beboterde spatel om ze in de voorbereide 8×8-pan te gieten. Strijk glad met de beboterde offset spatel en bestuif de bovenkanten licht met poedersuiker. Laat 3-6 uur in de pan uitharden.

  • Haal de marshmallows uit de pan en leg ze op een met poedersuiker bestoven snijplank. Beboter een ronde snijder van 1 inch licht en steek sneeuwpoppenkoppen uit.

  • Bestuif met poedersuiker en gebruik gesmolten oranje candy melts en donkere chocolade om op ogen, monden en neuzen te spuiten. Laten stollen en daarna genieten zoals het is of in warme chocolademelk!

Lees ook:  Rijstkoker Pannenkoek · Food for Dads
Opslag: Bewaar in een luchtdichte container bij kamertemperatuur gedurende maximaal 3 weken.
Geschatte voeding gaat ervan uit dat je niet alle candy melts en donkere chocolade consumeert, alleen genoeg om de sneeuwpop gezichten te maken.

Voedingsfeiten

Mint Sneeuwpop Marshmallows

Hoeveelheid per portie (1 marshmallow)

calorieën 52
Calorieën van Vet 5

% Dagelijkse waarde*

Vet 0,5g1%

Verzadigd vet 0,4 g3%

cholesterol 0,01 mg0%

Natrium 79mg3%

Potassium 0,01 mg0%

Koolhydraten 12,5 gram4%

Vezel 0.01g0%

Suiker 11,7 g13%

Eiwit 0.3g1%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.

Ik maakte deze mint-sneeuwpop-marshmallows voor het eerst in 2015! Ze brengen me vandaag nog net zoveel vreugde als toen. Hier is een kleine update met wat duidelijkere marshmallow-inzichten.