Tomaat Basilicum Bufala Salade Recept · Food for Dads

Inhoudsopgave van: Tomaat Basilicum Bufala Salade Recept · Food for Dads


Buffalo is een grote bron van vermaak voor mij. Ze zijn gigantisch en pluizig, hun melk maakt geweldige kaas, en je kunt zeggen: “Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.”

Wat je zegt? Waarom zou je steeds maar weer buffel zeggen? Omdat: Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo een perfect grammaticaal geldige zin is! Er zijn drie soorten Buffalo: de stad, Buffalo, New York; buffel, het werkwoord pesten; en buffel, het dier. Wat de zin eigenlijk zegt, is: bizons van oorsprong uit buffels die andere bizons van buffels intimideren, die zelf buffels intimideren.

Ligt het aan mij, of vindt iemand anders het buitengewoon grappig dat je rond kunt gaan zeggen “Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo” en volkomen logisch bent?

Afgezien van Buffalo, had ik de beste versie van deze salade ooit in Rome in een klein, no-nonsense café dat alleen producten uit de Provincia Di Roma serveert. Tomaat-basilicumbufalasalades zijn vrij bescheiden, maar met hoogwaardige ingrediënten exploderen ze van smaak. Deze salade is een trifecta van verrukkingen!

Lees ook:  Udon Carbonara ·

Buffelbuffel Buffelbuffel Buffelbuffel Buffelbuffel!

Tomaat Basilicum Bufala Salade Recept
serveert 2

  • tomaten*
  • buffelmozzarella
  • basilicum
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Snijd de tomaten, scheur de bufala en basilicum, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Genieten van!

*Vergeet niet dat tomaten het lekkerst zijn op kamertemperatuur, dus zet je tomaten niet in de koelkast!