De beste recepten voor een klein Thanksgiving-diner · I am a food blog

Inhoudsopgave van: De beste recepten voor een klein Thanksgiving-diner · I am a food blog


Dit wordt een vreemd Thanksgiving-jaar en een kleiner Thanksgiving-diner voor zowat iedereen. Of dat nu betekent dat je van 16 → 6 of 6 → 2 bent gegaan, waardoor al dat voedsel misschien niet nodig of gewenst is. Hier is onze diner- en chill-gids voor een ontspannen, stressvrij, maar super lekker en overdreven klein Thanksgiving-diner.

Een kleine dankzegging is een goede zaak! Het betekent dat je kunt eten wat je wilt in plaats van te proberen iedereen tevreden te stellen. Het betekent ook meer restjes als je die route wilt gaan. En je kunt wat meer uitgeven en jezelf trakteren omdat je niet probeert een menigte te voeden.

Alleen omdat het een kleinere Thanksgiving is, wil nog niet zeggen dat je een trieste maaltijd moet eten. Je kunt een kleine hoeveelheid eten nog specialer maken dan een groot feest. Ik denk dat we allemaal moeten vieren dat we in 2020 zo ver zijn gekomen met een beetje OTT-luxe en escapisme. Zo doen we het dit jaar.

Thanksgiving-drankjes voor 2

Is het een lekker diner als je geen aperitiefcocktail hebt? Ga voor onze klassieke ouderwetse, die alleen bourbon en bitters nodig heeft, en voeg er een mooie sinaasappelschilgarnering aan toe voor een feestelijke flair.

De beste ouderwetse |  www.iamafoodblog.com

Hoe maak je de beste cocktail aller tijden?

Een klein Turkije

Als je geen menigte hoeft te voeden, waarom zou je dan zoveel tijd en moeite verspillen aan een hele vogel? Alleen been- of borstbraadstukken kopen is veel goedkoper, kookt beter en sneller, en is zoveel gemakkelijker.

Kleine Thanksgiving-bijgerechten

Thanksgiving zonder de goede kanten is gewoon een licht geüpgraded tv-diner in Turkije. Deze kanten zijn allemaal zeer schaalbaar en hands-off. Bonus, we gaan met een crockpot-vulling, ovenschotel en instant-aardappelpuree, dus niets hoeft warm of gehaast te worden gehouden.

Saus

Zou het echt over de top zijn als je geen jus zou maken? We gaan er helemaal voor en maken 6 soorten, waaronder worstjus, want jus is het kruid van het leven.

De ultieme gids voor jus |  www.iamafoodblog.com

Gravy 101: Tips, trucs en al je prangende jusvragen, beantwoord

Ook cranberrysaus

Als je zoiets doet. Wij doen!

Instant Pot Sinaasappel Cranberrysaus |  www.iamafoodblog.com

Bruis door Thanksgiving door deze Instant Pot-sinaasappel-cranberrysaus te maken. Het is zo eenvoudig, elke cran(berry) kookt!

Restjes meteen

Als u kunt ontbijten voor het diner, waarom zou u dan geen restjes hebben voor het hoofdevenement? Alleen omdat je kalkoen wilt voor traditie, wil nog niet zeggen dat het basiskalkoen moet zijn. Sommige van deze gebruiken overgebleven kalkoen, andere gebruiken gemalen kalkoen of verse kalkoen, maar ze zijn allemaal geweldig, misschien zelfs beter dan kalkoen op zich!

Fijne Dankdag 2020!
-Mike