Zelfgemaakte Cheddar Bay Biscuits, Red Lobster Style · Food for Dads

Inhoudsopgave van: Zelfgemaakte Cheddar Bay Biscuits, Red Lobster Style · Food for Dads


zelfgemaakte rode kreeft cheddar bay koekjes! recept op www.iamafoodblog.com

zelfgemaakte rode kreeft cheddar bay koekjes! recept op www.iamafoodblog.com

Ik moet eerlijk zijn met jullie, ik ben nog nooit in Red Lobster geweest – ze hebben hier geen Red Lobster. Maar ik heb veel Red Lobster-commercials gezien die tv keken terwijl ik in de Verenigde Staten was. Reclamespots die die cheddar bay-koekjes er onweerstaanbaar uit laten zien. Bovendien ken ik mensen die echt de grens over gaan om speciaal voor de koekjes bij Red Lobster te eten. Een van mijn vrienden heeft zelfs wat van de koekjesmix meegebracht om samen te maken.

Ik heb dat pakket nog steeds niet geopend en aangezien ik niet echt een bezoek aan Red Lobster in de nabije toekomst voorzie, dacht ik dat ik thuis wat cheddar bay-koekjes zou maken.

Deze jongens kwamen ongelooflijk snel bij elkaar – ik ben dol op drop-koekjes omdat er geen boter in zit of je je zorgen hoeft te maken of je koekjes of schilfers gaan worden of niet. Uit de oven waren ze onweerstaanbaar. Kaasachtig, een beetje knoflookachtig, met knapperige bruine bodems en toppen. De binnenkant was zacht en luchtig. Ik krijg er bijna zin in om naar Red Lobster te gaan, zodat ik kan vergelijken. Zal ik?!

Lees ook:  15 Minuten Thai Red Curry Ramen Recept · Food for Dads

Ik ben nogal dubieus over dat hele Red Lobster-gedoe. Waar halen ze in godsnaam zoveel kreeften? Hoe blijven ze vers? Hoe komt het dat ze garnalenfeest kunnen houden? altijd? Wanneer Mike en ik in de zomer naar Palm Springs gaan, denk ik bij mezelf, Red Lobster, dat we daarheen moeten gaan. Maar dan Mike, zoals de stem van de rede zegt: “echt, kreeft in de woestijn?” Hij heeft wel een punt…

Wat denken jullie: Red Lobster, ja of nee?

Zelfgemaakte Red Lobster Cheddar Bay Biscuit Recept
maakt 5 koekjes


Biscuit:

 • 1 kop bloem
 • 1/2 eetlepel suiker
 • 1/2 eetlepel bakpoeder
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • 1/4 theelepel zout
 • snufje cayennepeper, optioneel
 • 3/4 kopjes geraspte cheddar
 • 1/2 kop karnemelk
 • 1/4 kop ongezouten boter, gesmolten

Knoflookboter Topping

 • 1 1/2 eetlepels gesmolten boter
 • 1/2 eetlepel gehakte verse platte peterselie
 • 1/4 theelepel knoflookpoeder

via Damn Delicious

Verwarm de oven voor op 450 ° F. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Klop in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder, knoflookpoeder, zout, cayennepeper (indien gebruikt) en cheddar door elkaar. Klop in een maatbeker voor vloeistof de karnemelk en de gesmolten boter door elkaar.

Giet het karnemelkmengsel op de droge ingrediënten en gebruik een rubberen spatel om het licht te mengen. Je wilt niet te veel mixen, vouw gewoon totdat alles is opgenomen.

Gebruik een koekje van 1/4 kop (of je kunt gewoon lepels gebruiken) schep om koekjes op de voorbereide bakplaat te scheppen.

Bak 12-15 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

Terwijl de koekjes bakken, klop je de gesmolten boter, peterselie en knoflookpoeder door elkaar. Als de koekjes klaar zijn, bestrijk je ze met de kruidenbotermix en geniet je meteen!

zelfgemaakte rode kreeft cheddar bay koekjes! recept op www.iamafoodblog.com